afb01b

Website vertalen

Internationale website

Beheert u een website en heeft u klanten vanuit het buitenland? Of wilt u zich oriënteren op de internationale markt? Dan is uw website laten vertalen van essentieel belang. Om uw diensten of producten bij een breder publiek aan te bieden, zal een vertaalde website grote verschillen maken.

De internationale doelgroep is immers beter bereikbaar wanneer de productinformatie in meerdere talen beschikbaar is. Op deze manier kunnen klanten die een andere taal spreken gemakkelijk de weg vinden op de website van uw website. Mocht u internationale plannen hebben en op zoek zijn naar een website vertaalbureau, dan helpen wij van Translation Office u graag met uw website vertalen! Lees verder op welke manier wij uw website laten vertalen.

Website vertaling

Zowel de volledige website vertalen als aparte onderdelen kunnen wij voor u vertalen in elke gewenste taal. Van productomschrijvingen tot algemene voorwaarden; onze ervaren vertalers zetten de tekst correct en helder om in een andere taal. Daarnaast kunnen wij de vertalingen leveren in een door u aangegeven formaat.

Translation Office staat garant voor tekstvertalingen van hoogstaande kwaliteit. Er wordt enkel gewerkt met professionele vertalers. Om de beste vertalingen te kunnen leveren, vertalen de vertalers alleen naar hun moedertaal. Mede hierdoor worden culturele misinterpretaties voorkomen. Uw website laten vertalen is nog nooit zo efficiënt geweest.

Website laten vertalen naar elk gewenste taal door Translation Office

Ongeacht de taal van de brontekst, kan u uw website naar vrijwel iedere taal laten vertalen. Translation Office vertaalt websites niet alleen naar veelvoorkomende talen als Engels, Frans en Duits, maar ook naar bijvoorbeeld het Chinees, Deens of Zweeds. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om uw reeds vertaalde website te controleren op terminologische consistentie, taalfouten en omissies. Met een groot netwerk aan professionele en ervaren vertalers is elke gewenste website vertaling mogelijk! Uw website vertalen is met een groot netwerk aan professionele en ervaren vertalers in bijna elke gewenste taal mogelijk!

Offerte website vertalen

Heeft u interesse in uw website laten vertalen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? U kunt een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zodra wij uw brontekst kunnen inzien en u ons laat weten welke vertaling gewenst is, ontvangt u dezelfde dag nog een offerte. Voor vragen is Translation Office altijd per mail of telefonisch bereikbaar.

Vaste tarieven, geen verrassingen

De tarieven van vertaalbureau Translation Office worden opgebouwd op basis van een vaste prijs per woord. Deze prijs is afhankelijk van het niveau van de tekst en de hoeveelheid. Hierdoor weet u exact wat de vertaling u gaat kosten; dus geen verborgen kosten achteraf!

Vakgebieden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen