afb01b

Toerisme vertaling

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat zorg kan dragen voor uw toerisme vertaling? Kiest u dan nu voor Translation Office. Een toeristische tekst vertalen of een vertaling voor toeristische websites vergt naast taalkundige kennis, ook een passie voor de vakantiebranche. Deze passie moet in korte teksten scherp overgebracht worden op de klant.

Translation Office heeft veel ervaring in de vakantie- en toerismebranche. In het verleden hebben wij voor verschillende grote campings en hotels onder andere websites, brochures en handleidingen vertaald. Daarom kunnen wij u garanderen dat u een toerisme vertaling van ons ontvangt van hoogstaande kwaliteit.

Voorbeelden toerisme vertalingen

Enkele voorbeelden van vertalingen die wij in de toeristische branche verrichten zijn:

  • Camping omschrijvingen
  • Hotel omschrijvingen
  • Vakantiehuis omschrijvingen
  • Handleidingen vakantieverblijven
  • Fietsvakantie routes en bezienswaardigheden
  • Rondreis handleidingen

Als u als onderneming binnen de toerismebranche ook de buitenlandse markt wilt betreden, dan is een goed vertaalde tekst een must. Veel grote bedrijven in deze branche beseffen dit en dankzij de vertalingen van Translation Office naar het Duits, Frans of Engels, halen zij de bezoekers binnen. Bij ons vertalen de vertalers alleen naar hun moedertaal. Om misinterpretatie te voorkomen wordt tevens rekening gehouden met eventuele cultuurverschillen tussen diverse landen. Heeft u een toerisme vertaling nodig? Translation Office doet het graag voor u.

Veel talen voor toerisme vertalingen beschikbaar

Translation Office vertaalt teksten voor de toeristische markt in vrijwel alle talen. Naast de veelvoorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij uw teksten ook naar bijvoorbeeld het Chinees, Fins of Arabisch. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een reeds vertaalde website te controleren, zodat u zeker weet dat u de juiste woordkeuze heeft gebruikt voor uw toerisme vertaling. Spreekt dit u ook aan en wilt u graag weten wat de mogelijkheden en de tarieven zijn? Neem dan contact met Translation Office op. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst!

Vaste tarieven, geen verrassingen

De tarieven van vertaalbureau Translation Office worden opgebouwd op basis van een vaste prijs per woord. Deze prijs is afhankelijk van het niveau van de tekst en de hoeveelheid. Hierdoor weet u exact wat de vertaling u gaat kosten; dus geen verborgen kosten achteraf!

Vakgebieden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen