afb01b

Technische vertaling

Een technische vertaling nodig? Geen zorgen, want nu kunt u bij Translation Office terecht. Translation Office is naast een commercieel vertaalbureau ook een technisch vertaalbureau. Wij beschikken over een groot netwerk van vakspecialisten die niet alleen perfect kunnen vertalen, maar ook technische kennis in huis hebben.

Translation Office, technisch vertaalbureau

Elk project koppelen wij aan de juiste vertaler, zodat wij u altijd van een glasheldere en correcte vertaling kunnen voorzien. De kwaliteit staat uiteraard voorop en daarom hanteren wij het volgende principe: onze vertalers vertalen alleen naar hun moedertaal. Het is niet alleen maar even de woorden omzetten in een andere taal, het heeft ook met cultuurverschillen te maken en ook daar wordt bij Translation Office rekening mee gehouden. Onze vertalers zijn bekend met de technische terminologie en daarmee bieden wij net dat beetje extra wat uw technische vertaling compleet maakt. Wij garanderen u op deze manier een vertaling van hoogstaande kwaliteit.

Soorten technische vertalingen

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van technische documenten die Translation Office vertaalt:

  • Handleidingen
  • Productspecificaties
  • Veiligheidsvoorschriften
  • Productbrochures
  • Software-documentatie

Translation Office vertaalt als technisch vertaalbureau alle technische documenten in vrijwel alle talen. Naast de veelvoorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij ook technische documenten naar bijvoorbeeld het Zweeds, Portugees, Japans etc. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld reeds vertaalde handleidingen te controleren, vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen technische vertaling

Benieuwd naar het tarief voor uw technische vertaling? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. U selecteert de brontekst en de gewenste taal waarnaar het vertaald moet worden en nog dezelfde dag ontvangt u van ons een offerte op maat! Wij van Translation Office staan als technisch vertaalbureau graag voor u klaar en denken met u mee!

Vaste tarieven, geen verrassingen

De tarieven van vertaalbureau Translation Office worden opgebouwd op basis van een vaste prijs per woord. Deze prijs is afhankelijk van het niveau van de tekst en de hoeveelheid. Hierdoor weet u exact wat de vertaling u gaat kosten; dus geen verborgen kosten achteraf!

Vakgebieden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen