afb01b

Handleiding vertalen

Productomschrijving in meerdere talen

Wilt u een product manual of handleiding vertalen? Wij zijn u graag van dienst! Heeft u bijvoorbeeld internationale klanten of wilt u handleidingen beschikbaar maken in de talen van uw werknemers? Dan biedt Translation Office de oplossing door de handleiding te vertalen in de gewenste taal.

Uw handleiding vertalen door native speakers

Translation Office werkt alleen met freelance vertalers over de hele wereld. Voor vrijwel elke taal hebben wij een freelancer tot ons beschikking die vanuit hun eigen huis snel en vakkundig uw handleiding vertalen. Daarnaast worden de aanpassingen altijd binnen 14 dagen gratis (mits redelijk) toegepast!

Translation Office vertaalt naar alle talen

Wij kunnen uw handleiding vrijwel naar iedere taal vertalen. Naast de veelvoorkomende talen zoals Engels, Duits en Frans vertalen wij ook naar bijvoorbeeld Pools, Noors of Chinees. Uw handleiding vertalen is voor ons geen enkel probleem!

Niet alleen naar elke taal, maar ook tegen een scherp tarief. Spoedvertaling? Geen probleem. Wij streven ernaar om een vertaalproject tot 1.000 woorden binnen 24 uur aan te leveren. Doordat wij met freelance vertalers over de hele wereld samenwerken, is het ook mogelijk uw vertaling buiten kantooruren af te ronden.

Vraag een offerte voor de vertaling van een handleiding aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het tarief voor een vertaling? Vraag dan nu een offerte aan. Selecteer de brontekst en de gewenste taal waarnaar het vertaald moet worden. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat!

Vaste tarieven, geen verrassingen

De tarieven van vertaalbureau Translation Office worden opgebouwd op basis van een vaste prijs per woord. Deze prijs is afhankelijk van het niveau van de tekst en de hoeveelheid. Hierdoor weet u exact wat de vertaling u gaat kosten; dus geen verborgen kosten achteraf!

Vakgebieden

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen