Beëdigd vertaler Spaans

Jouw beëdigd vertaler Spaans

Jouw beëdigd vertaler Spaans

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam gespecialiseerd in het Spaans. Wij werken voor het vertalen van officiële documenten samen met professionele beëdigd vertalers Spaans. Wij hebben een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. De vertalers die je helpen met een Spaanse vertaling zijn allen woonachtig in Spanje. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve vertaling.

Specialistische Spaanse vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten van en naar het Spaans, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld boeken, algemene voorwaarden, websites en webshops, brochures en jaarverslagen. Naast deze specialistische vertalingen hebben wij ook beëdigd vertalers Spaans in dienst die gespecialiseerd zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een beëdigd vertaler Spaans?

Een beëdigd vertaler Spaans vertaalt documenten zodat die rechtsgeldig zijn. Hij waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling volledig en correct is en te voorzien van handtekening en stempel. Wij helpen je graag verder wanneer je op zoek bent naar een beëdigd vertaler Spaans.

Vanaf €0,15 per woord

Wij vinden dat een professionele vertaling meer is dan het omzetten van woorden in een andere taal. Onze native Spaans vertalers vertalen altijd volgens jouw wensen. Hierbij houden ze bijvoorbeeld rekening met jouw schrijfstijl en tone of voice. Officiële documenten kunnen door onze beëdigd vertalers Spaans al tegen het tarief vanaf € 0,15 exclusief btw per woord worden vertaald.

Jouw offerte

Je kan bij Translation Office vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen één uur een gepast voorstel te doen. Wil je eerst meer informatie over onze beëdigd vertalers Spaans? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen