Beëdigd vertaler Portugees

Jouw beëdigd vertaler Portugees

Jouw beëdigd vertaler Portugees

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam met vertalers die gespecialiseerd zijn in de Portugese taal. Voor het vertalen van officiële documenten werken wij samen met professionele beëdigd vertalers uit Portugal. Wij hebben een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. De vertalers die je helpen met een Portugese vertaling zijn allen woonachtig in Portugal. Zo ben je bij Translation Office altijd verzekerd van een kwalitatieve vertaling.

Specialistische vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten van en naar het Portugees, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld boeken, algemene voorwaarden, websites en webshops, brochures en jaarverslagen. Naast deze specialistische vertalingen heeft Translation Office ook beëdigd vertalers Portugees in dienst die gespecialiseerd zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een Portugese beëdigd vertaler?

Een beëdigd vertaler Portugees vertaalt jouw documenten zodat deze rechtsgeldig zijn. De Portugese vertaler waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling volledig en correct is en te voorzien van handtekening en stempel. Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Portugees? Translation Office helpt je graag.

Lage prijzen en hoge kwaliteit

Wij vinden dat een professionele vertaling meer is dan het omzetten van woorden in een andere taal. Onze native Portugese vertalers vertalen altijd volgens jouw wensen. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan de klant doorberekenen. Officiële documenten kunnen door onze beëdigd vertalers Portugees al vanaf € 0,15 exclusief btw per woord worden vertaald.

Een offerte aanvragen

Je kan bij Translation Office vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Portugese vertaling. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen 1 uur een gepast voorstel te doen. Wil je eerst meer informatie over onze beëdigd vertalers Portugees? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61 en per e-mail via info@translationoffice.nl.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen