Beëdigd vertaler Pools

Jouw beëdigd vertaler Pools

Jouw beëdigd vertaler Pools

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam met vertalers die gespecialiseerd zijn in de Poolse taal. Voor het vertalen van officiële documenten werken wij samen met professionele beëdigd vertalers Pools. Wij hebben een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. De vertalers die je helpen met een Poolse vertaling zijn allen woonachtig in Polen. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een kwalitatieve vertaling.

Specialistische Poolse vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten van en naar het Pools, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld boeken, algemene voorwaarden, websites en webshops, brochures en jaarverslagen. Naast deze specialistische vertalingen hebben wij ook beëdigd vertalers Pools in dienst die gespecialiseerd zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een Poolse beëdigd vertaler?

Een beëdigd vertaler Pools vertaalt documenten zodat deze rechtsgeldig zijn. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling volledig en correct is en te voorzien van handtekening en stempel.

Vanaf €0,15 per woord

Wij vinden dat een professionele vertaling meer is dan het omzetten van woorden in een andere taal. Onze native Poolse vertalers vertalen altijd volgens uw wensen. Hierbij houden ze bijvoorbeeld rekening met onder andere jouw schrijfstijl en tone of voice. Officiële documenten kunnen door onze beëdigd vertalers Pools al vanaf € 0,15 exclusief btw per woord worden vertaald.

Een offerte

Je kan bij Translation Office vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen één uur een gepast voorstel te doen. Wil je eerst meer informatie over onze beëdigd vertalers Pools? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61 en via info@translationoffice.nl.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen