Beëdigd Vertaler Frans

Jouw beëdigd vertaler Frans

Jouw beëdigd vertaler Frans

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam gespecialiseerd in de Franse taal. Wij werken voor het vertalen van officiële documenten samen met professionele beëdigd vertalers Frans. Wij werken met een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij je met vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen helpen. De vertalers die je helpen met een Franse vertaling zijn allen woonachtig in Frankrijk.

Specialistische Franse vertalingen

Onze vertalers vertalen commerciële teksten van en naar het Frans, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld boeken, algemene voorwaarden, websites en webshops, brochures en jaarverslagen. Naast deze specialistische vertalingen hebben wij ook Franse beëdigd vertalers in dienst die expert zijn in het vertalen van officiële documenten.

Wat doet een beëdigd vertaler Frans?

Een beëdigd vertaler Frans vertaalt documenten zodat die rechtsgeldig zijn. Onze vertalers waarmerken de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling volledig en correct is en te voorzien van handtekening en stempel. Ben je op zoek naar een beëdigd vertaler Frans? Dan helpen wij je graag verder.

Onze tarieven

Een professionele vertaling is meer dan het omzetten van woorden in een andere taal. Onze native Frans vertalers vertalen altijd volgens jouw wensen en schrijfstijl. Officiële documenten kunnen door onze beëdigd vertalers Frans tegen het tarief van € 0,15 per woord exclusief btw worden vertaald.

Offerte aanvragen

Je kan bij Translation Office vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen één uur een gepast voorstel te doen. Wil je eerst meer weten over onze beëdigd vertalers Frans? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar via 020 – 369 09 61. We horen graag van je!

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen