Beëdigd Vertaalbureau

Jouw beëdigde vertaling door ons gemaakt

Jouw beëdigde vertaling door ons gemaakt

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam dat professionele rechtsgeldige beëdigde vertalingen tegen scherpe prijzen verzorgt. Wij werken met een uitgebreid netwerk van native vertalers, waardoor wij in vrijwel alle denkbare talencombinaties kunnen vertalen. Wij zijn een beëdigd vertaalbureau: je bent bij ons dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige beëdigde vertalingen. Jij stuurt de tekst digitaal naar ons op en onze beëdigde vertalers gaan ermee aan de slag. Zo hoef je de deur niet eens uit.

Commerciële teksten en specialistische vertalingen Wij vertalen commerciële teksten, maar zijn ook gespecialiseerd in het vertalen van bijvoorbeeld algemene voorwaarden, boeken, brochures, jaarverslagen en websites. Naast deze specialistische vertalingen zijn wij ook expert in beëdigde vertalingen. Onze beëdigde vertalers vertalen graag uw officiële documenten.

Onze beëdigde vertalingen

Translation Office helpt je graag met een beëdigde vertaling van onder andere octrooien, akten, bewijsstukken in rechtszaken, statuten, testamenten, getuigschriften en bankgaranties.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die rechtsgeldig is en gewaarmerkt is door een beëdigde vertaler. De vertaler waarmerkt de vertaling door deze aan het origineel te bevestigen, te verklaren dat de vertaling correct en volledig is en te voorzien van handtekening en stempel. Heb je een beëdigde vertaling nodig? Dan helpt Translation Office je graag verder.

Talen

Vertaalbureau Translation Office werkt met beëdigde vertalers voor onder andere de volgende talen:

  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Pools
  • Russisch
  • Portugees

Tarieven voor een beëdigde vertaling

Jouw beëdigde vertaling wordt door Translation Office vertaald volgens jouw wensen en schrijfstijl. Officiële documenten kunnen door onze beëdigde vertalers tegen het tarief van € 0,15 per woord ex. btw worden vertaald.

Offerte aanvragen

Vraag bij Translation Office vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen 1 uur een gepast prijsvoorstel te doen. Wil je eerst meer informatie ontvangen over onze beëdigde vertalingen? Dan kan je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 369 09 61.

 

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen